Yhteistyössä on voimaa!

Olemme Kellmuseossa aloittaneet yhteistyön Ammattikorkeakoulu Laurean opiskelijoiden kanssa. Tässä blogitekstissä opiskelijat kertovat miten projekti on käynnistynyt ja mitä on suunnitteilla. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan joulukuun tuloksia!

Kellomuseon liiketoimintasuunnitelmaa uudistamassa

Olemme kuuden opiskelijan joukko liiketalouden opiskelijoita Hyvinkään ja Leppävaaran kampuksilta. Projektimme starttasi syyskuun alussa ja upeana toimeksiantajanamme on Suomen Kellomuseo. Vaikka koronavirus nostikin tänä syksynä uudelleen päätään, olemme kuitenkin pystyneet kokoontumaan Leppävaaran kampuksella maskit kasvoilla. Myös Teams on ollut kovassa käytössä ja siellä viestit viuhahtavat tiimin jäseneltä toiselle. Lisäksi Teams on jopa helpottanut ja nopeuttanut kokousten järjestämistä Kellomuseon kanssa.

”Laurean opiskelijat ovat avoimia ja ennakkoluulottomia ja tekevät pohjatyön hyvin. Yhteistyö on toiminut hyvin, vaikka kulttuurialaan liittyvä aihe ehkä oli alussa hieman vieras, mutta opiskelijat nappaavat nopeasti ideoita ja työstävät niitä eteenpäin.” – museonjohtaja Essi Pullinen ja amanuenssi Johanna Järviniemi-Raekallio

Projektimme tarkoituksena on kehittää Kellomuseon liiketoimintasuunnitelmaa ja olemmekin kaikki siitä innoissamme. Tähän mennessä olemme kartoittaneet kulttuuriyhteistyömahdollisuuksia jakamalla kyselyitä eri yrityksiin ja liikkeisiin. Loppusyksystä aiomme järjestää koronaviruksen vuoksi kaksi etätyöpajaa, joihin yhteistyökumppanuudesta kiinnostuneet yritykset tai liikkeet voivat osallistua. Ideana on siis auttaa Kellomuseota kehittämään liiketoimintasuunnitelmaa ja saada museolle uusia ajatuksia ja inspiraatiota tulevaisuutta silmällä pitäen. ”Odotamme kovasti projektin tuloksia”, kertovat toimeksiantajamme.

”Tämä projekti on hauska ja erilainen tapa oppia asioita käytännössä verrattuna luentotyyppiseen opiskeluun.” – Ilona

Näillä hyvillä ja luottavaisilla fiiliksillä jatkammekin joulukuuhun asti!

Virtuaalinen tietokanta Holvi »