Pelituokio

Pelattava koru Kukkaketo on lautapeli, joka on myös kaulakoru. Se toimii muistelun, yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen välineenä. Pelin edetessä pelaajat joko vastaavat kysymyskorteissa esiin tulleisiin kysymyksiin tai he saavat tietoa kelloihin ja koruihin liittyen tietokorteista.

Peli toimii jäänsärkijänä ja inspiraationa muisteltaessa koru- tai kellotarinoita. Tilaajan niin halutessa mukaan otetaan matkalaukkunäyttely, joko inspiroi osallistujia ja herättää muistoja. Pelituokiossa pelin eteneminen, pelaamisen ilo ja taktikointi virkistävät osallistujia.

Pelaajat saavat kokea pelaamisen ilon lisäksi hyvin suunniteltua pelimuotoilua ja korutaidetta sekä muistelun ja seurustelun kautta aivoille hyvää aktivaatiota.

Käytämme pelin mahdollistamaa osallistavaa keskustelua ja pelin kysymyksiä työskentelymuotona, ja pyrimme vahvaan ja kunnioittavaan läsnäoloon.

Pelattava koru herättää muistoja ja halun jakaa niitä myös muille. Tallennamme tarinat anonyymisti kirjoittamalla niitä pelaamisen aikana ja toimitamme ne työpajan jälkeen pelipaikkaan. Tarinat voidaan myös tallentaa museon tietopankkiin.

Kerrallaan pelaamaan mahtuu 4–8 henkilöä. Pelituokioon on hyvä varata aikaa noin 90 min. Tilaisuudessa voidaan pelata peliä useampaan kertaan eri osallistujien kesken. 

Museon henkilöstö voi tulla peluuttamaan peliä esimerkiksi hoivalaitokseen (pyydä tarjous) tai sitä voi tulla pelaamaan museolle.

Varaa aika pelituokiota varten ja/tai kysy lisää »

Virtuaalinen tietokanta Holvi »